METODE DE PLATA
Aveti la dispozitie 5 modalitati de plata:

  • Plata prin virament bancar (ordin de plata)
  • Plata ramburs
  • Plata online cu cardul, prin MobilPay
  • Plata in RATE fara Dobanda
  • Plata in contul de Trezorerie

1. Plata ramburs:

Plata poate fi facuta in numerar in momentul in care curierul va livreaza marfa comandata. Valoarea rambursului va fi inscrisa in factura ce insoteste marfa si aceeasi cu cea comunicata in momentul plasarii comenzii (prin e-mail sau telefonic de catre un consultant therooms.ro).

2. Plata prin virament bancar (ordin de plata):

Livrarea se face dupa intrarea intregii sume in contul nostru. Datele necesare platii:

FOCUS GREEN SKY SRL
CUI: RO 37585958           J23/2289/2017
str. Nichita Stanescu, nr. 72, bl. 1, et. 3, ap. 19., Mogosoaia
IBAN ING: RO50INGB0000999909728626

3. Plata online cu cardul:

Plata online cu cardul se poate face folosind serviciile MobilPay https://www.mobilpay.ro/ unul dinte cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel asigurand, protectia si confidentialitatea datelor introduse, la cel mai inalt grad.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Finalizati Comanda”

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre FOCUS GREEN SKY SRL, nici de catre MobilPay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, FOCUS GREEN SKY SRL si MobilPay nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

4. Plata in Rate fara Dobanda:

Oferim posibilitatea efectuarii platii in rate fara dobanda folosind unul din urmatoarele carduri de credit: Alpha Bank, BRD Finance, Garanti Bank, Banca Transilvania si Credit Europe Bank pentru orice achizitie online, doar pe therooms.ro

Pentru a putea efectua plata online in rate fara dobanda selectati optiunea ” Plata cu Card – Metoda recomandata in contextul pandemiei Covid-19, pentru a evita contactul cu banii cash.”. In functie de numarul cardului introdus, daca este folosit unul dintre cele enumerate mai sus, se va afisa automat si campul care va permite sa selectati numarul dorit de rate si logo-ul tipului de card.

Maximul de rate acceptate indiferent de cardul utilizat este de 3 rate, in afara promotiilor pe care le vom anunta punctual.

Platile online sunt procesate si securizate cu ajutorul platformei MobilPay.

5. Plata in contul de Trezorerie

Puteti efectua plata comenzii in contul de Trezorerie: RO10TREZ4225069XXX001798 deschis la Trezoreria operativa Buftea.